Stipendihaku kansainväliseen partiotoimintaan

14.2.2014


Lätynkääntäjät ja Lätynkääntäjien tuki ry haluavat kannustaa Lätynkääntäjiä kansainväliseen, kuten Jamboreelle tai muuhun kansainväliseen leiriin, kansainväliseen partioseminaariin tai muuhun kansainväliseen partiotapautumaan osallistumiseen. Piiru14-leirille osallistumiseen ei ole mahdollista saada stipendiä, koska leiriosallistumista tuetaan muulla tavoin.

Stipendihaku on kertaluonteinen. Jaettava summa on kokonaisuudessaan 1000 euroa. Yksittäiselle partiolaiselle voidaan myöntää enintään 200 euron suuruinen stipendi. Stipendin saaja sitoutuu kertomaan kansainvälisistä partiokokemuksistaan Lätynkääntäjien tilaisuuksissa.

Stipendihakemus on hakijan itsensä kirjoittama vapaamuotoinen hakemus, mutta siitä tulee kuitenkin käydä ilmi partiolaisen nimi, ikäluokka, tapahtuma, johon stipendiä haetaan ja miksi juuri tämän partiolaisen tulisi stipendi saada.  Hakemus lähetetään 1.3.2014 mennessä lippukunnanjohtaja Katariina Kantoselle joko sähköisesti katariina.kantonen@gmail.com tai kirjeitse Katariina Kantonen, Hämeentie 81-83 b 60 00550 Helsinki.