Purjehdus-info

Purjehdukselle pääset mukaan valitsemalla sopivan purjehduksen purjehduskalenterista ja ilmoittautumalla kyseisen purjehduksen kipparille.

Viikonloppu- ja matkapurjehduksille mahtuu kipparin ja förstin lisäksi kuusi partio­laista. Kaikille avoimet purjehdukset täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Il­moittaudu siis ajoissa! Iltapurjehduksille voidaan ottaa hieman enemmän osallistu­jia, koska makuutiloja ei tällöin tarvita. HUOM! Edellä mainittu ohje pätee normaalioloissa, mutta toistaiseksi kunkin purjehduksen henkilömäärä määritellään erikseen

Mikäli tietylle ryhmälle varatulle purjehdukselle jää tilaa, voidaan vene täyttää muilla halukkailla. Kunkin purjehduksen kipparilta voi tiedustella mahdollisia vapaita paikkoja.

Purjehduksiin sovelletaan Lätynkääntäjien retkien yleisiä peruutusehtoja.


Purjehdukselle lähtiessäsi, pakkaa mukaasi varustelistan mukaiset kamat.

 

Purjehdusmaksut

  • Viikonloppupurjehdus tai muu kolmen päivän purjehdus 30 €
  • Matkapurjehdukset 15 €/vrk (lähtö- ja tulopäivä lasketaan yhdeksi vuorokaudeksi, jolloin esim viikon purjehduksen hinnaksi tulee 90€)
  • Yhden vuorokauden pituiset purjehdukset esim. lauantai-sunnuntai 15€
  • Päiväpurjehdukset, joissa tarjolla ruoka 5 €
  • Iltapurjehdukset 0 €

Purjehdusmaksut sisältävät ruoan, satamamaksut sekä aluksen kaasut ja polttoaineet. Kaikki purjehdusmaksut maksetaan lippukunnan tilille FI 50 5711 6140 0380 07. Viestiin purjehduksen ajankohta ja osallistujan nimi.

Purjehdusmaksuihin pätevät Lätynkääntäjien yleiset tapahtumamaksuperiaatteet.

Huomioithan, että mikäli Suomen Partiolaisten jäsenmaksu ei ole maksettu, partiovakuutus ei ole purjehduksella voimassa.

 

Iltapurjehdukset

Oman ryhmän iltapurjehduksille ilmoittaudutaan oman joukkueen johtajalle, joka ilmoittaa osallistujien määrän purjehduksen kip­parille viimeistään kaksi päivää ennen purjehdusta.

Iltapurjehdukset starttaavat Heinänokan partiovenesatamasta n. klo 17.30, ellei purjehduksen kipparin kanssa toisin sovita. Ole ajoissa paikalla! Takaisin Heinänokassa ollaan n. klo 20.00, jonka jälkeen suoritetaan vielä purjeiden viikkaus ja veneen siistiminen.

Iltapurjehduksella ei ole ruokaa aluksen puolesta, joten ota halutessasi omat eväät mukaan.

 

Viikonloppu- ja matkapurjehdukset

Purjehduksille (=seikkailijaikäiset tai sitä vanhemmat partiolaiset) osallistujat ilmoittautuvat suoraan kunkin purjehduksen kipparille. Samalla kipparille ilmoitetaan mahdolliset ruoka-aineallergiat ja muut huomioitavat seikat. Purjehduksen lupalappu toimitetaan kipparille ennen purjehdukselle lähtöä, eli vii­meistään rantaan saavuttaessa. Muista, että alle 18-vuotiaat eivät voi ilman huoltajan lupaa lähteä purjehduksille!

 

Viikonloppu- ja matkapurjehdusten lähtö- ja paluuajat sovitaan erikseen kunkin purjehduk­sen kipparin kanssa. Purjehdusmaksu tulee olla maksettuna lippukunnan tilille ennen purjehduksen alkua.