Adventtikalenterit ovat myynnissä!

15.10.2015


 

 

Joulu ihanasti lähestyy ja Lätynkääntäjät aloittavat perinteisesti adventtikalenterien myynnin. Ostamalla adventtikalenterin nimenomaan Lätynkääntäjiltä, tuet erityisesti Lausteen-Vaalan-Huhkolan alueen nuorisotyötä.

Partiolaisten adventtikalenteri maksaa 7 euroa. Tuotto menee partiotoimintaan. Lätynkääntäjien kohdalla kalenterituotto käytetään retkiin, leireihin, purjehduksiin sekä uuden koulutusaluksen hankintaan.

Partiolaiset myyvät kalentereita joulun alla eri tavoin. Osa kiertää ovelta ovelle, osa myy tapahtumissa, osa ystäville ja sukulaisille. Jos kalenterimyyjä ei ole tavoittanut sinua ja haluat tukea partiotoimintaa ostamalla adventtikalenterin, tilaa myyjä laittamalla tekstiviesti numeroon 0456355789 (Katru). Kalenterin voit myös ostaa netistä www.adventtikalenteri.fi, jolloin hintaan lisätään 2€ postikulut. Osoita tällöin kalenterin tuotto Lätynkääntäjille.
 

Se aito ja alkuperäinen

Suomalainen Partiotyttöliitto toi joulukalenteriperinteen Suomeen vuonna 1947. Adventtikalenteri on ainutlaatuinen, sillä sen luukuista aukeaa aina ajankohtaan liittyvät perinteiset joulusymbolit. Vuoden 2015 adventtikalenterin kuvittaja on Noora Katto. Lue lisää osoitteesta http://www.adventtikalenteri.fi/