Hautakynttilöiden siivoustalkoot

Aika: 30.12.2019 klo 11:00
Paikka: Turun hautausmaa, kokoontuminen Skarppakullantien huoltokeskuksella

 

Partiolippukuntien ja seurakuntayhtymän perinteiset hautakynttilöiden siivoustalkoot. Tervetuloa vaikka koko perheen voimin ulkoilemaan ja samalla siivoamaan hautausmaata! 

 

Kokoontuminen klo 11 hautausmaan huoltokeskuksella (Skarppakullantie 10). Jos liityt joukkoon vasta myöhemmin, laita viesti Hilulle, 0445688766. Saamme siivouksesta lippukunnalle pienen korvauksen osallistujamäärän mukaan, siksi on tärkeää tietää kuinka monta meitä on.

 

Mukaan ovat tervetulleita kaikki partiolaiset vanhempineen tai vaikka isovanhempineen. Talkoisiin voi osallistua oman innostuksen mukaan, esim. pienet sudenpennut voivat olla mukana lyhemmän aikaa kuin isommat partiolaiset. Hyvä olisi varata aikaa ainakin tunti.

Talkoot alkavat kokoontumisella yhteen pisteeseen/hautausmaa, jossa osallistujille jaetaan omat keräysalueet. Samalla hoidetaan tehtävään perehdytys. Opastuksen hoitaa hautausmaan henkilökunta. Mukaan kannattaa ottaa oma ruuvimeisseli, jolla kynttilöistä saa helposti irrotettua metallikannet.

Talkoilla on säävaraus. Jos juuri ennen kynttilöiden keräystä sataa niin paljon lunta, että kynttilät peittyvät, talkoot peruuntuvat.