Löytöretki sudenpentukilpailu. Ilmoittaudu viimeistään 1.4!


Aika: 9.5.2015
Paikka: Pyhäranta

Löytöretkeilijä Elokivi on kokenut maailmanympärysmatkailija, eikä hän olisi ensimmäistä kertaa lentokoneessa tai labyrintissakaan. Kartalla on vielä muutama merkitsemätön valtio, joiden alueelle Elokivi ei ole vielä koskaan suunnannut, mutta hän suunnittelee korjaavansa tilanteen tällä uudella reissulla. Elokivi on päättänyt ottaa mukaansa nokkelia ja käsistään käteviä partiolaisia, jotka toivottavasti pystyvät auttamaan hänet läpi uusista ja omituisista tilanteista, joita erilaisten kulttuurien myötä tullaan näkemään.


Löytöretki on Lounais-Suomen partiopiirin sudenpentukilpailu. Lätynkääntäjien sudenpennut lähtevät kisaan yhdellä tai kahdella joukkueella, riippuen ilmoittautujien määrästä.


Pentueet: Kilpailupentueen koko on 4 - 8 sudenpentua iältään 7 - 10 vuotta. Iät lasketaan kilpailuvuonna täytetyin vuosin. Pentueen kaikilla jäsenillä tulee olla Suomen Partiolaisten 2015 jäsenmaksu maksettuna. Jokaisen pentueen mukana kulkee vähintään 15-vuotias saattaja.
 
Osallistumismaksu: Lätynkääntäjät maksavat osallistumismaksun. Sudenpennulle osallistuminen ei maksa mutta partion jäsenmaksun tulee olla maksettu.

Ilmoittautuminen tapahtuu kotisivujen (ei Kuksassa) lomakkeella, johon pääset tästä.

Lisätietoja saat Hilulta p. 0445688766