Kajo

Aika: 15.-23.7.2022
Paikka: Evo, Hämeenlinna

 

Mitä: Finnjamboree Kajo 

Missä: Evo, Hämeenlinna

Milloin: 15.-23.7.2022

Kenelle: Tarpojille, samoajille, vaeltajille, aikuisille

 

Kajo on Suomen Partiolaisten järjestämä kahdeksas suurleiri eli Finnjamboree, joka kerää tuhansia partiolaisia Evon metsiin niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Kajon ohjelma tarpojille koostuu kuudesta erilaisesta laaksosta, joissa pääsee mm. visailemaan melkein sadassa eri lajissa, haastamaan itseään niin fyysisesti kuin henkisesti ja tutustumaan tieteellisiin teorioihin. Laaksojen lisäksi ohjelmaa löytyy koko leirin yhdistävistä avajaisista, keskiäisistä sekä päättäjäisistä. Näiden lisäksi Kajolta löytyy pop-up -ohjelmaa, elämyksellisiä kahviloita ja tietysti uusia sekä vanhoja partioystäviä ympäri maailman. Myös samoajille ja vaeltajille on omaa ohjelmaa, eikä aikuisiakaan ole unohdettu ?  

 

Leirin hinta on 250€ + matkat, josta lippukunta maksaa matkat ja tukee osallistujia 100€:lla. Hinta kattaa niin leirin puitteet, ruuan, kuin ohjelman.

Ilmoittautumisaika on 1.12.21-2.2.22. Leirimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, paitsi jos hakee lisäksi leirin omaa stipendiä, jolloin mikäli päätöksen stipendin saamisesta saa, tulee erikseen lasku ylijäävästä osasta myöhemmin. Lätynkääntäjät maksavat tukiosuutensa suoraan ilmoittautuneille. On ymmärrettävää, että voi olla haasteellista maksaa koko summaa kerralla ja jäädä odottamaan lippukunnan tuen maksamista, joten järjestämme myös tammikuussa tilaisuuden tulla ilmoittautumaan kololle, jolloin voimme maksaa tukisumman saman tien takaisin ilmoittautujalle. Ilmoittautumisen voi peruuttaa kesätyön saamisen tai armeijan alkamisen vuoksi 15.5. mennessä. Samaan päivään mennessä voi vielä vaihtaa myös toisen osallistujan itsensä tilalle, jos esimerkiksi ei saakaan töistä kesälomaa tai muusta syystä joutuukin jäämään pois. 

 

Lätynkääntäjien johtajistosta mukaan on lähdössä ainakin Heta Pietarinen, Susan Mandell ja Elmeri Näse. Leirilippukunta koostuu n. 100 partiolaisesta eri lippukunnista, Lätynkääntäjät ovat samassa leirilippukunnassa turkulaisten IVK:n, TET:n ja TEK:n kanssa, sekä muutaman tamperelaisen lippukunnan kanssa. 

 

Lisää tietoa leiristä löytyy https://kajo2022.fi/ ja päivittelemme lisätietoja nettisivuille aina, kun niitä tulee. Järjestämme myös teams-infon huoltajille 16.12., kutsu tulee whatsapp-ryhmiin.