PERUTTU. Piirileiri Otava 2020 (siirretty kesältä 2020)

Aika: 10.-17.6.2021
Paikka: Rymättylä, Maisaari

Tapahtuma on peruttu.

Otava 2020 on Lounais-Suomen partiopiirin järjestämä kesäleiri seikkailijoille, tarpojille, samoajille, vaeltajille ja aikuisille. Leiri oli alunperin määrä järjestää Rymättylän Maisaaressa 22.-29.7.2020, mutta koronaviruksen vuoksi se siirtyi. Uusi ajankohta on 10.-17.6.2021, paikkana edelleen Maisaari. Leirin hinta on 220e, mutta Lätkä avustaa leirille lähtijöitä 30 eurolla ja maksamalla myös kuljetukset Rymättylään. Lisäksi Henrikinseurakunta antaa kaikille alle 29-vuotiaille partiolaisille 50 euron tuen, eli koko leirin ajan paikalla oleville alle 29-vuotiaille hinnaksi jää 140e. Hintaan kuuluu hieno ohjelma, josta lisää voi lukea alla olevasta linkistä. Maksuun voi myös hakea stipendiä joko koko maksulle tai puoleen siitä. Stipendin hakeminen tapahtuu ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautumaan pääset alla olevasta linkistä, josta myös löytyy lisätietoja leiristä. Voit kysyä lisää myös Lätkän Otava-yhteyshenkilö Katariina "Katru" Kantoselta (katariina.kantonen(at)gmail.com). 

 

Ilmoittautumisaika on 1.10.-1.12.2020 ja ilmoittautua voivat kaikki leiriin mennessä 10 vuotta täyttäneet, myös sudenpennuista seikkailijoiksi syksyllä siirtyvät. Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevasta linkistä. 

https://www.piirileiriotava.fi

Huom! Tietoa niille partiolaisille, jotka jo viime syksynä ilmoittautuivat Otavalle: 

Mikäli olit tehnyt ilmoittautumisen vuoden 2020 siirretylle leirille ja aiot osallistua leirille kesällä 2021, tulee sinun tarkastaa viime ilmoittautumisessasi annetut tiedot ja vahvistaa ilmoittautuminen Otavalle kesällä 2021. 

Kirjaudu Kuksaan ja siirry oikeasta yläkulmasta omiin tietoihisi. Ilmoittautumisen vahvistaminen tehdään Kuksassa eikä partion uudessa asiointipalvelussa, joten tarkista että olet oikeassa paikassa. Huomaathan, että jokaisen ilmoittautuneen (esimerkiksi sekä huoltajan että huollettavan) aiempi ilmoittautuminen on vahvistettava erikseen.

Asiasta löytyy lisätietoa piirileiriotava.fi osoitteesta. 

 

 

Huom vaeltajat ja aikuiset, myös osaksi aikaa voi ilmoittautua, jolloin päivähinnaksi tulee 37e/vrk. Vähintään yksi yö täytyy yöpyä, sillä kuljetukset saareen ja sieltä pois tapahtuvat vain kerran päivässä. Muistakaa myös kesätyö ja -lomatakuu!