Piirileiri Otava SIIRRETTY VUOTEEN 2021

Aika: 22.-29.7.2020
Paikka: Maisaari

Lounais-Suomen Partiopiirin hallitus on leiritoimikunnan esityksestä päättänyt, että Otava-leiri siirtyy järjestettäväksi Maisaaressa 10.–17.6.2021. 

Otavan leiri-ilmoittautuminen käynnistyy uudelleen 1.12.2020. Leirille ilmoittautuneiden ei tarvitse tässä vaiheessa tehdä mitään. Ilmoittautumisen vahvistamisesta tai perumisesta tulee tietoa hyvissä ajoin ennen uuden ilmoittautumisen alkamista. Ilmoittautumisen voi tällöin perua maksutta. Leiri tullaan järjestämään mahdollisuuksien mukaan täysin vuoden 2020 suunnitelmien mukaisesti, samalla ohjelmalla ja suurimmaksi osaksi samojen tekijöiden voimin.

 

Otava 2020 on Lounais-Suomen partiopiirin järjestämä kesäleiri seikkailijoille, tarpojille, samoajille, vaeltajille ja aikuisille. Leiri järjestetään Rymättylän Maisaaressa 22.-29.7.2020. Seikkailijoille, tarpojille ja samoajille leirin hinta on 220e, mutta Lätkä avustaa leirille lähtijöitä 30 eurolla ja maksamalla myös kuljetukset Rymättylään, eli hinnaksi jää 190e. Hintaan kuuluu hieno ohjelma, josta lisää voi lukea alla olevasta linkistä. Maksuun voi myös hakea stipendiä joko koko maksulle tai puoleen siitä. Hakeminen tapahtuu ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautumaan pääset alla olevasta linkistä, josta myös löytyy lisätietoja leiristä. Voit kysyä lisää myös Lätkän Otava-yhteyshenkilö Katariina "Katru" Kantoselta (katariina.kantonen(at)gmail.com). 

 

https://www.piirileiriotava.fi

 

Huom vaeltajat ja aikuiset, myös osaksi aikaa voi ilmoittautua, jolloin päivähinnaksi tulee 37e/vrk. Vähintään yksi yö täytyy yöpyä, sillä kuljetukset saareen ja sieltä pois tapahtuvat vain kerran päivässä. Muistakaa myös kesätyö ja -lomatakuu!