Myyjäiset lähestyy!

14.11.2017

Tämäkin pipo tulee myyntipöydälle 2.12.
Tämäkin pipo tulee myyntipöydälle 2.12.

Joko sormet syyhyää päästä valmistelemaan joulua, mutta vielä tuntuu liian aikaiselta? Ei hätää! Jo voi napata kutimet käteen ja kaulimen kainaloon. Tuo luomuksesi meille ja ansaitaan rahaa yhteiseen hyvään!

Lätynkääntäjät osallistuvat Henrikin seurakunnan adventtimyyjäisiin lauantaina 2.12.2017 klo11-13. Isommat talkoot on jo pidetty ja seuraavien kokousten aikana ryhmät tekevät myyntiin monenmoista. Monen lätkäläisen kotona heiluu sukkapuikot ja surisee ompelukoneet, jotta myyjäispöytä täyttyisi kaikesta ihanasta. 

Vielä tarvitaan kuitenkin teidän kaikkien apua! Osallistua voi monin tavoin. Onnistuisiko sinulta villasukat tai kuivakakku? Ehkä piparit tai joulukuusenkoristeet? Vai pääsisitkö avuksi myyjäispäivänä?

Ilmoita ennakkoon miten sinulle sopii osallistua yhteiseen varainkeruuseen, joko oman ryhmäsi aikuisille tai suoraan myyjäiskettu-Hetalle. Ilman ennakkoilmoittautumistakin voi viimehetken kakkuinnostuksen tuotokset toimittaa 1.12. Hetalle kotiin klo16:30-20:00 tai myyjäispäivän aamuna kololle tai suoraan kirkolle.

Kaikki mukaan talkoisiin!

 

terv. myyjäiskettu-Heta

heta.pietarinen(a)gmail.com

p.0400524658

 

Ps. Leivonnaisten mukana on oltava ainesosaluettelo!